Selecteer een pagina

Logo & huisstijl

Website

Folder & brochure

Advertentie

Nieuwsbrief

Jaarverslag

Website op maat

Gewapend met onder meer Joomla of WordPress bouw ik websites voor elk doel. Is je website alleen een online visitekaartje of ga je bloggen? Wil je een webshop of verhuur je een product of dienst? Alles is mogelijk.

Ontwerp

Samen bepalen we eerst je doelstelling met de website. Op basis daarvan worden ontwerpen gepresenteerd. Misschien heb je al een logo of huisstijl die als basis kan dienen. Zo niet, dan help ik je daar natuurlijk graag mee!
Na goedkeuring wordt de bouw gestart. Je ontvangt een tijdelijke link waarop je mee kunt kijken naar de bouw. Nadat ook dit gedeelte is afgerond wordt de website ‘live’ gezet.

Geoptimaliseerde teksten

Het kan zijn dat er speciaal voor je website teksten geschreven moeten worden. Eyeconic werkt samen met tekstschrijvers gespecialiseerd op het gebied van ‘webteksten’. Met geoptimaliseerd bedoelen we teksten die niet alleen prettig leesbaar zijn voor je bezoekers, maar die ook goed werken voor de zoekmachines. Ook kunnen zij meedenken over de ‘meta-descriptions’ van je webpagina’s. Dit is een korte beschrijving van de pagina die je terugziet onder de paginatitel in de zoekmachines.

Foto’s of illustratie

Voor fotografie kun je gebruikmaken van een fotograaf. Ik kan je diverse fotografen aanbevelen. Heb je al (bruikbare) beelden? Helemaal goed. Valt het inschakelen van een fotograaf buiten je budget? Geen nood; ik maak regelmatig gebruik van goede stockfoto-websites. Meestal betaal je een kleine vergoeding voor zeer bruikbare beelden. Onderschat de rol van goede beelden niet. Soms zegt een beeld meer dan 1.000 woorden!

Vindbaarheid

Het is vanzelfsprekend dat je met je website goed gevonden wilt worden. SEO, oftewel zoekmachine-optimalisatie is een vak apart. Er is geen simpel trucje om bovenaan in de zoekmachines te komen. Het is een combinatie van veel zaken waarover ik je graag meer vertel in een persoonlijk gesprek.
Standaard voorzien we je website van Google Analytics en maken we gebruik van de webmaster tools om je website te monitoren.

Onderhoud

Je website is eigenlijk nooit klaar… Standaard voorzie ik deze dan ook van een onderhoudscontract. Voor een klein bedrag per jaar zorg ik ervoor dat je altijd bent voorzien van de meest actuele (beveiligings-)updates. Ook worden er met regelmaat back-ups gemaakt. Mocht er om wat voor reden dan ook iets misgaan, dan kun je altijd terugvallen op een actuele back-up.
Ben je niet altijd zelf in staat om teksten aan te passen, nieuwe beelden up te loaden of andere veranderingen aan je website door te voeren? Ook geen probleem; informeer naar de mogelijkheden van een strippenkaart. Voor een gereduceerd tarief laat je die aanpassingen aan mij over.

Strippenkaart

Zie hieronder diverse websites die door mij ontworpen en/of gebouwd zijn:

Ik heb interesse! En nu?

Samenwerkingstraject toegelicht

-1- Kennismaken

Als we elkaar nog niet kennen, plan ik graag een afspraak in. De voorkeur is omdat persoonlijk te doen. Graag kom ik bij je langs en luister ik naar je wensen. Het is ook een goede manier om vast te stellen of er een wederzijds klik is.
Tegenwoord is online afspreken natuurlijk ook een stuk eenvoudiger. Skype, Teams, Zoom of welke online gereedschap dan ook, we kunnen ze allemaal inzetten.

-2- Prijsvoorstel

Als de klik er is en de intentie tot samenwerking is uitgesproken, werk ik een prijsvoorstel uit. Die begint doorgaans met een samenvatting van de wensen zoals besproken tijdens onze kennismaking. Op die manier stellen we veilig dat ik inderdaad alles goed heb begrepen.

Ik noem mijn prijsvoorstel bewust geen offerte. Hoewel ik mijn best zal doen zo goed mogelijk mijn voorziene werkzaamheden te vangen, blijft er altijd ruimte voor bijstelling.

-3- Ontwerp

Na overeenstemming over het prijsvoorstel start ik met het onwerpen. In de meeste gevallen werk ik twee voorstellen uit. Die presenteer ik persoonlijk aan je, of online. Zoals hierboven besproken zitten daar ook correctierondes bij inbegrepen.
De hierboven genoemde link naar de website in aanbouw ontvang je in je mail. Op die manier kun je meekijken naar de bouw.

-4- Oplevering

Na goedkeuring wordt de website live geplaatst. Standaard voorzie ik deze van Google Analytics maak ik gebruik van de Google Search Console. Bij die laatste meld ik ook de sitemap van je website aan.
Indien nodig zorg ik ook voor redirects van oude links.

-5- Backups en onderhoud

Omdat met name Content Management Systemen regelmatig (beveiligings-)updates nodig hebben voorzie ik al de door mij opgeleverde websites van een onderhoudscontract.