Selecteer een pagina

Strippenkaart

Snel een artikel aanpassen, een visitekaartje voor een nieuwe medewerker. Herken je dit soort klusjes? Hoewel de websites die ik bouw door mijn klanten zelf zijn te onderhouden komt het toch regelmatig voor dat je daar de tijd niet voor hebt. Even een tekst-aanpassing, je nieuwe blog plaatsen, een nieuwe workshop op je website-agenda, een nieuw product in je webshop, afijn, vul maar in…
Omdat het voor mij vaak maar een kleine moeite is dit soort aanpassingen te doen hanteer ik speciaal voor deze kleine klussen strippenkaarten.

In eenheden van 15 minuten houd ik mijn werzkaamheden voor je bij. Je hebt altijd online inzage in het werk dat ik voor je heb gedaan, inclusief een idee van de kosten. Voor kleine en grotere afnemers hanteer ik drie verschillende strippenkaarten, zie onderaan deze pagina.

Vragen over de strippenkaart?

Twijfel je nog of de strippenkaart iets voor jou is? Of welke versie het beste voor je is? Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken je vragen hierover.

Voorkom stress!

Natuurlijk kun je veel zelf! En ik kan me voorstellen dat je graag kosten bespaart. Deze service is dan ook vooral bedoeld voor klanten die het gewoon te druk hebben om het zelf te doen, maar wel haast hebben.

Wanneer te gebruiken?

De strippenkaart is vooral bedoeld voor bestaande klanten. Klanten die al eerder opdrachten door mij hebben laten uitvoeren. Nieuwe klanten kunnen pas gebruik maken van de strippenkaart nadat bijvoorbeeld hun website, huisstijl of drukwerk door mij is gemaakt.

Wat kan er niet met een strippenkaart?

Bij veel soorten werkzaamheden kan ik redelijk goed inschatten hoeveel tijd iets gaat kosten. Dat geldt niet voor specifiek programmeerwerk. Implementatie van plugins in je website die niet ‘out-of-the-box’ werken, maar ingeregeld moeten worden. Ook conceptuele opdrachten vallen niet onder strippenkaart-werkzaamheden.

Tarieven van de strippenkaarten

(Onderstaande tarieven zijn exclusief BTW)

Vragen over de strippenkaart?

Twijfel je nog of de strippenkaart iets voor jou is? Of twijfel je welke versie het beste voor je is?
Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken je vragen hierover.