Selecteer een pagina

Over Eyeconic visuele communicatie

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Marco Borghardt, eigenaar van Eyeconic visuele communicatie. Ik ben 50 jaren jong en vader van twee prachtige kinderen. Op mijn 19e kwam ik in Boxtel op kamers terecht om daar de opleiding ‘grafische vormgeving’ te volgen op SintLucas.

Vier jaar opleiding en zo’n veertien jaar bureau-ervaring verder besloot ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap te zetten. Dat viel praktisch samen met het beginnende vaderschap. Een hele onderneming dus!

Inmiddels ben ik al weer ruim 12 jaar verder en werk ik voor een bijzonder divers aanbod aan klanten. Ook was ik als vaste dtp-er 8,5 jaar betrokken bij DeMooiBoxtelKrant.

Ook webdesign deed al vrij snel zijn intrede. Stunten met Flash-into’s, het genereren van mijn eerste HTML-pagina’s met behulp van web-opmaak-programma’s, het was een fascinerende tijd.

Ik schuif tegenwoordig met enige regelmaat aan bij Meetups. Met WordPress als basis kun je er kennis opdoen en delen met betrekking tot allerlei actuele onderwerpen.

Goed in vorm

Naast vormgeven houd ik mezelf ook graag in vorm. Ik mag graag hardlopen en zo heel af en toe laat ik me verleiden tot een wedstrijd.

Dan is er nog die andere passie: muziek! Als toetsenist speelde ik in menig band en kwam zo in heel het land op diverse podia terecht.

Heb je vragen? Kan ik iets voor je beteken? Mail of bel me gerust!

Ik begeleid je graag!

Direct contact

Logo & huisstijl

Website

Folder & brochure

Advertentie

Nieuwsbrief

Jaarverslag