Selecteer een pagina

Nieuwsbrief laten verzorgen?

Wil je je klanten op de hoogte brengen van een nieuw product, een nieuwe dienst? Of wil je een aanbieding onder de aandacht brengen? Een mooi vorm gegeven nieuwsbrief per mail kan hierbij uitstekend helpen.
Eyeconic verzorgt met regelmaat de opmaak en het versturen van nieuwsbrieven voor zijn klanten.
Vaak bestaat er een mogelijkheid om je website uit te rusten met een nieuwsbrief-aanmelding. Afhankelijk van diverse voorwaarden kun je soms ook nieuwsbrieven vanuit je website versturen. Meestal echter wordt gebruikgemaakt van een bestaande e-mailmarketing websites.

MailChimp

MailChimp is een van de bekendste online nieuwsbriefplatforms. Als je hier een account aanmaakt kun je gratis (tot een bepaald aantal respondenten) gebruikmaken van hun diensten. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden in het samenstellen van nieuwsbrieflijsten, maar ook met de vormgeving.
Er zijn al heel veel standaard lay-outs beschikbaar, maar er is ook voldoende vrijheid om je nieuwsbrief zelf vorm te geven.

Daarnaast bieden zij scripts aan die je kunt gebruiken om een aanmeldingsformulier op je eigen website te plaatsen. Bijvoorbeeld voor je WordPress website.

Nieuwsbrief laten opmaken

Eyeconic helpt je niet alleen met het vormgeven en opmaken van de nieuwsbrief. Heb je al een logo of huisstijl? Dan gebruik ik die als uitgangspunt.
Heb je nog geen logo? Ook dat verzorg ik graag voor je.
Ook met het aanmaken van één of meerdere nieuwsbrieflijsten help ik graag. Daarnaast zorg ik voor de mogelijkheid voor bezoekers van je website om zich aan te kunnen melden.