Selecteer een pagina

Logo & huisstijl

Website

Folder & brochure

Advertentie

Nieuwsbrief

Jaarverslag

Jaarverslag laten opmaken?

Wordt het jaarverslag van je bedrijf of de jaarrekening ervan wijdverspreid? Of wordt het juist in een kleine oplage gedrukt? Is het een eenvoudig financieel overzicht of een uitgebreid ‘triple-p‘-verslag (people, planet, profit)? Alles is mogelijk.

Vormgeving

Een jaarverslag hoeft geen saai A4 boekwerk te zijn. Wie weet is een jaarverslag in de vorm van een krant wel een betere oplossing. Of online! Voor de opmaak zijn er legio mogelijkheden. Het vormgeven begint met het inventariseren van alle teksten en beelden. Op basis daarvan volgt een presentatie waarin 2 of 3 voorstellen worden gepresenteerd. Hierin komen alle soorten inhoud (tekstueel, visueel of financieel) aan bod. Na de finetuning en goedkeuring wordt gestart met de definitieve opmaak.

Fotografie

Is je jaarverslag puur een financiële verantwoording? Of mag het een visueel aantrekkelijk pronkstuk worden? Goede foto’s helpen altijd om het verslag leesbaarder en persoonlijker te maken. Of het nu gaat om foto’s van medewerkers of van producten, goede beelden versterken altijd de boodschap. Ik breng je graag in contact met fotografen. Ieder met zijn eigen stijl, persoonlijkheid en specialisaties. Mocht dat er qua budget niet inzitten dan kijken we samen wat er mogelijk is met rechtenvrije stockfoto’s.
Eyeconic beschikt over een groot assortiment beelden die te gebruiken zijn. Tegen een kleine vergoeding kun je ook gebruikmaken van professionele stockfotowebsites.

Illustraties

Grafieken en tabellen saaie kost? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet! Er zijn zoveel mogelijkheden om juist hierin met kleurgebruik en typografie eigentijds en onderscheidend te zijn. Voor mooie staaf-, lijn-, cirkel- of spreidingsgrafieken draai ik de hand niet meer om. Datzelfde geldt wat mij betreft voor tabellen. Jouw Excel-gegevens laten omtoveren tot een overzichtelijke, fraai opgemaakte tabel? Wij doen het met liefde en plezier!

Drukwerk of online presentatie?

Als het jaarverslag is goedgekeurd ontvang je een drukwerkgeschikte PDF. Daar kunnen de meeste (online)drukkers mee uit de voeten. Natuurlijk regel ik het drukwerk ook graag voor je. Ik maak graag gebruik van drukkers uit onze eigen regio. Drukkers van wie ik inmiddels weet dat ik op ze kan bouwen en vertrouwen.
Mocht je je jaarverslag online willen aanbieden? Hiervoor zijn diverse mogelijkheden.

Strippenkaart

Ik heb interesse! En nu?

Samenwerkingstraject toegelicht

-1- Kennismaken

Als we elkaar nog niet kennen, plan ik graag een afspraak in. De voorkeur is omdat persoonlijk te doen. Graag kom ik bij je langs en luister ik naar je wensen. Het is ook een goede manier om vast te stellen of er een wederzijds klik is.
Tegenwoord is online afspreken natuurlijk ook een stuk eenvoudiger. Skype, Teams, Zoom of welke online gereedschap dan ook, we kunnen ze allemaal inzetten.

-2- Prijsvoorstel

Als de klik er is en de intentie tot samenwerking is uitgesproken, werk ik een prijsvoorstel uit. Die begint doorgaans met een samenvatting van de wensen zoals besproken tijdens onze kennismaking. Op die manier stellen we veilig dat ik inderdaad alles goed heb begrepen.

Ik noem mijn prijsvoorstel bewust geen offerte. Hoewel ik mijn best zal doen zo goed mogelijk mijn voorziene werkzaamheden te vangen, blijft er altijd ruimte voor bijstelling.

-3- Ontwerp

Na overeenstemming over het prijsvoorstel start ik met het onwerpen. In de meeste gevallen werk ik twee tot drie voorstellen uit. Die presenteer ik persoonlijk aan je, of online. Zoals hierboven besproken zitten daar ook correctierondes bij inbegrepen.

-4- Oplevering

Na goedkeuring maak ik sowieso een drukwerk geschikte PDF.
Afhankelijk van de gekozen drukker kan ik de bestanden aan jou sturen of rechtstreeks naar de drukkerij.

-5- Archief

Ik bewaar alle bestanden van mijn klanten op mijn lokale computer. Deze bestanden worden tevens gebackupt in de ‘cloud’.
Dit betekent dat je ten alle tijde je jaarverslag (kostenloos) bij mij kunt opvragen.