Selecteer een pagina

Jaarverslag laten opmaken?

Wordt het jaarverslag van je bedrijf of de jaarrekening ervan wijdverspreid? Of wordt het juist in een kleine oplage gedrukt? Is het een eenvoudig financieel overzicht of een uitgebreid ‘triple-p‘-verslag (people, planet, profit)? Alles is mogelijk.

Vormgeving

Een jaarverslag hoeft geen saai A4 boekwerk te zijn. Wie weet is een jaarverslag in de vorm van een krant wel een betere oplossing. Of online! Voor de opmaak zijn er legio mogelijkheden. Het vormgeven begint met het inventariseren van alle teksten en beelden. Op basis daarvan volgt een presentatie waarin 2 of 3 voorstellen worden gepresenteerd. Hierin komen alle soorten inhoud (tekstueel, visueel of financieel) aan bod. Na de finetuning en goedkeuring wordt gestart met de definitieve opmaak.

Fotografie

Is je jaarverslag puur een financiĆ«le verantwoording? Of mag het een visueel aantrekkelijk pronkstuk worden? Goede foto’s helpen altijd om het verslag leesbaarder en persoonlijker te maken. Of het nu gaat om foto’s van medewerkers of van producten, goede beelden versterken altijd de boodschap. Ik breng je graag in contact met fotografen. Ieder met zijn eigen stijl, persoonlijkheid en specialisaties. Mocht dat er qua budget niet inzitten dan kijken we samen wat er mogelijk is met rechtenvrije stockfoto’s.
Eyeconic beschikt over een groot assortiment beelden die te gebruiken zijn. Tegen een kleine vergoeding kun je ook gebruikmaken van professionele stockfotowebsites.

Illustraties

Grafieken en tabellen saaie kost? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet! Er zijn zoveel mogelijkheden om juist hierin met kleurgebruik en typografie eigentijds en onderscheidend te zijn. Voor mooie staaf-, lijn-, cirkel- of spreidingsgrafieken draai ik de hand niet meer om. Datzelfde geldt wat mij betreft voor tabellen. Jouw Excel-gegevens laten omtoveren tot een overzichtelijke, fraai opgemaakte tabel? Wij doen het met liefde en plezier!

Drukwerk of online presentatie?

Als het jaarverslag is goedgekeurd ontvang je een drukwerkgeschikte PDF. Daar kunnen de meeste (online)drukkers mee uit de voeten. Natuurlijk regel ik het drukwerk ook graag voor je. Ik maak graag gebruik van drukkers uit onze eigen regio. Drukkers van wie ik inmiddels weet dat ik op ze kan bouwen en vertrouwen.
Mocht je je jaarverslag online willen aanbieden? Hiervoor zijn diverse mogelijkheden.