Selecteer een pagina

WordPress website in Haaren

WordPress logoBen je voornemens een website in WordPress te laten maken voor je bedrijf of dienstverlening in Haaren? Dan helpt Eyeconic visuele communicatie je graag verder. Het open source CMS WordPress gebruik ik hiervoor al sinds jaar en dag. Ik ben fan van het gebruik van dit (in de kern) gratis systeem voor de bouw van gebruiksvriendelijke websites. Dit systeem is de afgelopen jaren van heel veel uitbreidingen voorzien en daardoor bijzonder breed inzetbaar.

Website in WordPress voor jouw dienstverlening of bedrijf

Na de lancering was WordPress vooral een systeem waarmee je weblogs publiceerde. Daarna is het in rap tempo gegroeid en een veelzijdig inzetbaar pakket voor bijna elke denkbare toepassing geworden. Natuurlijk kun je er nog steeds je blogs op kwijt, maar het groeiend aantal plugins voor dit systeem maak dat het aantal mogelijkheden enorm is gegroeid. Een webshop is slechts één voorbeeld van de mogelijkheden. De WooCommerce plugin bouwt je website om in een eenvoudige of juist uitgebreide webshop voor je dienst of product.

Een ander voorbeeld is het gebruik van een lidmaatschap-plugin. Daarmee kun je specifieke content, al dan niet tegen betaling, voor leden toegankelijk maken.

Evenementen voor je bedrijf in Haaren

Een andere, zeer waardevolle optie, is het inzetten van een evenementen-plugin. Voor mijn (zakelijke) coach klanten is dit een enorm waardevolle optie. Workshop of trainingen bieden zij op hun website aan met behulp van een goed ingerichte evenementen-plugin. Zowel de afrekenmogelijkheid, facturering, agenda, vervolgmails en nog veel meer zijn afzonderlijk in te regelen.

SEO voor je bedrijf of dienstverlening in Haaren

Een ander voordeel van WordPress is hoe je de vindbaarheid (SEO) binnen de zoekmachines zoals Google uitgebreid op kunt pakken.

Niemand kan je een plek bovenin de zoekmachines garanderen, maar je kunt wel ontzettend veel doen om toch zo hoog mogelijk te komen. Goed gevonden worden op de voor jouw bedrijf van toepassing zijnde zoekwoorden is met behulp van WordPress bijzonder goed te doen. Zelf maak ik standaard gebruik van de ‘Yoast‘ plugin. Dit is een speciaal voor WordPress ontwikkelde SEO-plugin.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, app of mail me gerust. Ik kom ook graag bij je langs voor een afspraak. Die is uiteraard geheel vrijblijvend.

plattegrond Haaren