Selecteer een pagina

Website laten maken in Haaren

Op zoek naar een website-specialist in Haaren of omgeving die jou kan helpen met het ontwerp, de bouw van of het aanpassen van je bestaande website? Eyeconic visuele communicatie is je graag van dienst. Al heel wat jaren ontwerp en bouw ik websites voor een breed assortiment aan klanten. Ik werk onder meer voor coaches, technici, tekstschrijvers, consultants en nog veel meer.

Eenvoudige en complexe websites in Haaren

Of het nu gaat om een eenvoudige of juist complexe website voor jouw bedrijf of dienstverlening binnen of rondom Haaren, ik plan graag een vrijblijvende afspraak in om te inventariseren wat je precieze behoefte is. Is er alleen de wens voor een online visitekaartje? Of wil je juist een webshop, portfolio of, vul maar aan…┬á Van al die zaken kan ik voorbeelden laten zien, zodat je waar ik allemaal ervaring mee heb. Ook in het geval dat ik er geen voorbeelden van heb is het zeker aan te bevelen om contact op te nemen. Ik denk altijd met je mee!

Zoals gezegd bouw ik niet alleen websites, maar kun je me ook inschakelen voor de vormgeving er van. Heb je al een huisstijl laten uitwerken? Hartstikke mooi, die wordt dan de basis voor het ontwerp van je website.

Met welke websitesystemen werkt Eyeconic?

Sinds een paar jaar bouw ik de meeste websites met behulp van WordPress. Dit is een mondiaal ingezet websitesysteem met een bijzonder grote hoeveelheid mogelijkheden. Ook Joomla gebruik ik al jaren om gebruiksvriendelijke websites te bouwen. Zowel WordPress als Joomla zijn een een zogeheten CMS. CMS staat voor Content Management System, wat betekent dat je zelf ook toegang tot je website hebt om content te beheren. Je bent zelf de beheerder en kunt (op basis van gemeenschappelijke afspraken) tekst en beeld toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, app of mail me gerust. Ik kom ook graag bij je langs voor een afspraak. Die is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

plattegrond Haaren