Selecteer een pagina

Nieuwsbrief laten maken in Haaren

Ben je van plan voor je bedrijf of dienstverlening in Haaren of omgeving regelmatig nieuwsbrieven te gaan versturen? Eyeconic visuele communicatie kan je hiermee helpen.
Ik help diverse bedrijven, vaak al jaren, met het maken van hun digitale nieuwsbrief.
Niet zelden werken zij al met een online nieuwsbrief-service. Eén van de bekendste online mailservices die ik ken heet MailChimp.
MailChimp is al jarenlang de meest door mij gebruikte service voor het versturen van nieuwsbrieven. MailChimp biedt namelijk bijzonder veel opties, maar de standaard (gratis) versie kent sinds een tijdje helaas ook steeds meer restricties. Ook op het gebied van de AVG is het soms lastig om aan alle voorwaarden te voldoen.
Dat neemt niet weg dat hier uitstekend mee te werken is.

MailChimp logo

Ontwerp van een nieuwsbrief-template

De meeste van mijn klanten brengen vaker dan één keer een nieuwsbrief uit. In die gevallen adviseer ik één of meerdere templates te laten maken binnen je nieuwsbriefservice. Deze templates ontwerp ik altijd conform je bestaande huisstijl.
Waar het kan, gebruik ik altijd jouw logo, jouw huisstijlkleuren en de typografie zoals voor jouw huisstijl omschreven.

Nieuwsbrieflijsten in orde maken

Ik weet als geen ander dat er meer komt kijken bij een nieuwsbrief dan alleen het ontwerp. Voor het synchroniseren en opschonen van je nieuwsbrieflijst, kun je namelijk ook bij mij terecht.
Bijna altijd kan ik je helpen met het opnemen van een aanmeldmogelijkheid op je website voor je nieuwsbrief.
Voor wie bereid is iets meer in een nieuwsbriefservice te investeren is er nog veel meer mogelijk. Denk onder meer aan het maken van gescheiden lijsten, geautomatiseerde follow-up bij verjaardagen en nog veel meer. Tevens ondersteun ik bij nieuwsbriefcampagnes voor je bedrijf in Haaren of omgeving.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, app of mail me gerust. Ik kom ook graag bij je langs voor een afspraak. Die is uiteraard geheel vrijblijvend.

plattegrond Haaren