Selecteer een pagina

Logo en huisstijl laten maken in Haaren

Ben je op zoek naar een ontwerper in de buurt van Haaren die jou helpt met het ontwerpen van een logo en/of huisstijl voor je bedrijf of dienstverlening? Dan ben je bij Eyeconic visuele communicatie op de juiste plek. Al heel wat jaren ontwerp ik logo’s en geef ik vorm aan huisstijlen voor de leukste klanten!

Een logo kan uit alleen een beeldmerk bestaan, maar een logo kan ook helemaal typografisch zijn opgelost. Mijn advies is om altijd rekening te houden met hoe je logo in de praktijk wordt toegepast. Het logo komst bijna per definitie op je website terecht. Maar ook je (bedrijfs-)auto of bus kan er mee worden beletterd. Zowel de leesbaarheid als herkenbaarheid moeten overeind blijven, ongeacht waarop ze terechtkomen.
Soms betekent dit dat er van je logo verschillende varianten gemaakt worden. Een zwart-wit versie of juist een die alleen uit een omlijning bestaat. Als je iets kleins als een pen wil laten graveren met je bedrijfslogo, moet dit nog steeds herkenbaar zijn.

Grafische kenmerken van een logo en huisstijl

Ik houd mij zoveel mogelijk aan een aantal voorwaarden bij het ontwerp van een logo. Behalve dat deze onderscheidend is, moet het ook bruikbaar zijn op verschillende groottes, zonder enig kwaliteitsverlies. Daarom ontwerp ik logo’s ook in Adobe Illustrator, een professioneel tekenprogramma. Bijna zonder uitzondering betekent dit dat je logo op te schalen is naar elke gewenste grootte. Of dat nu heel klein op een pen of juist erg groot op de buitenwand van je bedrijfspand is, het logo blijft haarscherp.

Huisstijldragers voor je bedrijf in Haaren

Als je logo klaar en goedgekeurd is, volgt de uitwerking van je huisstijl(dragers). Die bestaan doorgaans uit je visitekaartje, enveloppen (verschillende formaten waar van toepassing) en je briefpapier.

Drukwerk gereed maken logo en huisstijl

Je mag erop rekenen dat ik zorg voor het op juiste wijze aanleveren van drukwerkbestanden. De door jou gekozen drukker kan dus altijd aan de slag met de door mij aangeleverde bestanden. Heb je geen vaste drukkerij, dan is dat geen probleem. Neem contact met me op voor advies over drukwerk en drukkers.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, app of mail me gerust. Ik kom ook graag bij je langs voor een afspraak. Die is uiteraard geheel vrijblijvend.

plattegrond Haaren