Selecteer een pagina

Folder of brochure laten maken in Haaren

Wil je graag een folder of brochure laten ontwerpen en opmaken voor je bedrijf of dienstverlening in Haaren of omgeving? Eyeconic helpt je daar graag mee verder. Al heel wat jaren geef ik voor diverse klanten de folders en/of brochures vorm. Dat kan gaan om een geheel nieuw ontwerp, maar ook op basis van de al aanwezige huisstijl kan ik werken. Ik eerbiedig de typografie, kleurstelling en lay-out voorschriften zoals jij ze al gewend bent.

Drukwerk van je folder of brochure in Haaren

Ik zorg voor de pixel-perfecte opmaak van brochures en brochures. Zowel voor offset als voor digitaal drukwerk draag ik zorg voor bestanden die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. De door jou goedgekeurde documenten voldoen dus per definitie aan de voorwaarden van de gekozen drukker.

Waar voorradig werk ik met voorgeschreven drukwerkprofielen zodat het eindresultaat altijd tiptop in orde is. Als het kan heb ik ook altijd contact met de drukker voor de optimale afstemming van het drukproces.

Natuurlijk zijn de foto’s hartstikke scherp, de illustraties helder en de tekst goed leesbaar.

Tekst en fotografie voor je brochure of folder in Haaren

Het kan zijn dat je al beschikt over de tekst en beeld voor je brochure of folder. Dat is natuurlijk fijn werken, maar als dat niet zo is, dan kan ik je toch helpen. Ik schrijf zelf puur en alleen teksten voor SEO-toepassingen, maar heb diverse professionele tekstschrijvers in mijn netwerk met diverse disciplines in de pen. Dit geldt ook voor fotografen. Je kunt gebruik maken van stockfotografie, maar ik werk met diverse professionele fotografen die ik van harte kan aanbevelen.
Anders gesteld; ik kan je heel veel manieren verder helpen.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, app of mail me gerust. Ik kom ook graag bij je langs voor een afspraak. Die is uiteraard geheel vrijblijvend.

plattegrond Haaren