Selecteer een pagina

Advertentie, zo val ik op!

Een advertentie kan om verschillende redenen worden gebruikt. Je wilt een dienst of product aanbieden, een aanbieding promoten, bent op zoek naar personeel of je wilt een evenement aankondigen. Ik heb uitgebreide ervaring in het opmaken van advertenties. Ook voor een advertentiecampagne ben je bij mij aan het juiste adres.
Of het nu gaat om een advertentie in een lokaal blaadje, een landelijke krant of een plaatsing in een tijdschrift, Eyeconic helpt je graag verder.

Vormgeving

Ik geef de advertentie vorm volgens de richtlijnen van de huisstijl tenzij er goede redenen zijn dat niet te doen. De kleuren en typografie zoals gebruikt in je logo en huisstijldragers vormen het uitgangspunt voor de lay-out. Als je nog geen logo en/of huisstijl hebt, of je wilt graag een nieuwe versie, laat het mij dan zeker even weten. Ook daarmee kan ik je helpen. Je ontvangt meerdere voorstellen voor je advertentie(s). Na goedkeuring wordt een drukwerk geschikte PDF gemaakt.

Teksten die werven

Het schrijven van een (wervende) tekst is een vak op zich. Beschik je zelf niet over voldoende  schrijfkunst of twijfel je over je grammaticale correctheid? Geen probleem, ik stel je graag voor aan een tekstschrijver die je hiermee kan helpen.

Fotografie

Als de advertentieruimte het toelaat is het gebruiken van foto’s vaak een krachtig middel om nog beter op te vallen. Vaak is er beeldmateriaal aanwezig, maar als dat niet zo is wijzen we je graag op de volgende mogelijkheden:

  • Inschakelen van een fotograaf (Eyeconic kan je fotografen met diverse specialisaties aanbevelen)
  • Stockfotografie (Voor een klein bedrag kun je gebruikmaken van professionele, rechtenvrije beelden via stockfotowebsites)

Opmaakinstructies

Uitgeverijen van kranten stellen diverse eisen aan het advertentiemateriaal dat ze ontvangen. Zo moet de drukwerkresolutie in orde zijn zodat je geen korrelige foto’s krijgt. Ook het gebruik van kleur kan aan verschillende voorwaarden onderhevig zijn. Eyeconic zorgt ervoor dat het materiaal precies conform deze wensen wordt verzorgd.